Yozgat Anaokulu
BİLAL ŞAHİN MAH. ŞHT.HAKAN ŞAHİN CAD. NO 12/1 MERKEZ / YOZGAT

VİZYON

Okul öncesi eğitim alanının hedef ve amaçları doğrultusunda okul öncesi dönem çocuklarının gelişim düzeyleri, öğrenme hızları, ilgi alanları ve ihtiyaçları dikkate alınarak ve aileler ile işbirliği içerisinde yaşam boyu öğrenmeyi destekleyecek şekilde eğitim ortamı oluşturarak yaratıcı ve estetik duygulara sahip, kendini ifade edebilen, çevreye duyarlı, araştıran, özgüveni yüksek bireyler yetiştirmektir. Ayrıca, gelişen-değişen dünyaya ayak uyduran, geleceğe güvenle bakan, yeniliklere açık olan, öz kültürünü tanıyan, koruyan ve tercih edilen bir kurum olmaktır.

MİSYON

Kurumumuzun misyonu, okul öncesi eğitimin temel ilkelerine uygun olarak çocukların, beden, zihin ve duygu gelişimini sağlamak, onları ilkokula hazırlamak, Türkçeyi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamak, bireysel farklılıklarını göz önünde bulundurarak onların yaratıcı ve estetik duygularını geliştirmek, sevgi, saygı, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma gibi sosyal davranışları kazandırmak, kendini tanıyan, sorunlara çok yönlü bakabilen, araştırarak, sorgulayarak, üreterek, yaparak ve yaşayarak öğrenen, milli ve manevi değerlerine sahip çocuklar yetiştirmektir.

Temiz Okul

İkili

08:00/17:30

Doğalgaz,yerden ısıtmalı

Servis yok

Yozgat Merkezde yer alan Bilal Şahin Mahallesinde merkezi bir anaokulu

Bahçe oyunları,serbest zaman etkinlikleri,kurallı oyunlar,yarışmalar vb.

Fen doğa çalışmaları,matematik etkinlikleri

Proje Çalışmaları

Bakanlık tarafından başlatılan projeler ,okulumuza özgü projeler ve etwinning projeler uygulanmaktadır

E twinnig projeleri

Diğer Hususlar

Okulumuz hijyenik ortamıyla,samimi,sevgi dolu,kaliteli eğitimi ve güçlü kadrosuyla sizlere hizmet vermektedir.